Retourneren
Herroeping/retourneren
Wanneer u gebruik wilt maken van uw zogeheten recht op herroeping van uw order en de goederen retour wilt zenden, geldt een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst van de goederen. U kunt enkel de goederen retourneren als de verpakking ongeopend is. U dient ons hiervan via email op de hoogte te stellen, u heeft na melding nog 14 dagen het recht om de goederen retour te sturen aan ons. U krijgt de goederenwaarde binnen circa 5 werkdagen retour gestort na ontvangst van de goederen op het door u opgegeven rekeningnummer. De verzendkosten voor het retourneren is voor uw eigen rekening. 

Goede staat
Wij nemen alleen goederen retour als deze ongeopend zijn en nog in de juiste staat verkeren. Indien er daadwerkelijk gebruik is gemaakt van het product of er niet op de juiste manier mee is omgegaan, is er sprake van waardevermindering waarvoor u aansprakelijk bent. Wij nemen de goederen dan niet retour. 

Annuleren
U kunt uw bestelling annuleren zolang de goederen nog niet door ons zijn verzonden. Wij verzoeken u dan vriendelijk contact met ons op te nemen. 
Wanneer wij de goederen hebben verzonden kunt u de bestelling niet meer annuleren. U kunt na ontvangst de goederen eventueel retourneren.