Insecten bestellen voor menselijke consumptie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

DeliBugs is onderdeel van Insect Europe BV. Samen promoten, verkopen en kweken we insecten voor menselijke en dierlijke consumptie. 
Ons doel is om uw betrouwbare leverancier te zijn van eetbare insecten, wij verkopen uitsluitend producten waarvan herkomst en voedselveiligheid gegarandeerd is.

De wereldbevolking zal in de komende jaren groeien naar zo’n 9 miljard inwoners, het is hoog tijd om na te denken over alternatieve eiwitbronnen, insecten zijn een uitstekende optie.Naast de unieke smaaksensatie zijn ze ook nog eens gezond en op een duurzame manier te kweken. We zijn ons terdege bewust van het feit dat er weerstand bestaat tegen het eten van deze diertjes, dit is echter cultureel bepaald want in grote delen van de wereld is het heel normaal om bugs te eten. Wij willen u graag verleiden om eens één van onze producten te proeven, u zult merken dat het best meevalt.

Het moeilijkste van het eten van insecten is de eerste keer, daarna gaat het steeds makkelijker. We wensen u smakelijk eten, voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.