Insecten bieden ongekend veel mogelijkheden voor uw onderneming

Een insect is een veelzijdig product, het is rijk aan de eiwitten, ijzer, koolhydraten en andere gezonde voedingswaarden. Het eten van insecten is daarnaast ook nog eens ontzettend in opkomst. Als ondernemer kunt u fantastische veel dingen doen met insecten. Een mooie presentatie op het bord, het voedingsrijk verwerken in een receptuur, serveren als amuse, dessert, gebakje of gebruik het simpelweg als vervanger voor de borrelnootjes. Experimenteer, innoveer, durf en geniet!
DeliBugs werkt graag samen met restaurants, bakkerijen, winkels, scholen, cateraars en delicatessenzaken. Natuurlijk in het belang van uw onderneming, maar zeker ook in de beleving van uw gasten en klanten.


Voeding verwerkingsindustrie

De insecten van Delibugs zitten vol proteinen en zijn een serieus alternatief voor vleesproducten. De insecten kunnen worden vermaalt tot poeder en op deze manier gemakkelijk worden verwerkt in meel, soepen, pasta’s en andere gerechten of receptuur.
Bent u die duurzame held die een nieuwe weg van voeding verwerking inslaat? Ontdek de mogelijkheden!


Retail

Bent u enthousiast en wilt u onze producten graag gebruiken in uw onderneming? Het opnemen van Delibugs producten in uw eigen portfolio is een vernieuwende, duurzame en alternatieve manier.  Het trekt nieuwe klanten en biedt een extra dimensie voor bestaande klanten die opzoek zijn naar iets nieuws. Het aanbod maken wij graag samen met u tailor made.
Uw productportfolio toekomst proof maken? Ontdek de mogelijkheden!


Horeca

Diverse restaurants verwennen hun gasten met onze delicatessen. De Delibugs insecten geven een authentieke smaak en zorgen voor verassende reacties tijdens het diner. De producten kunnen puur worden geserveerd of in diverse gerechten worden verwerkt.  Voor cateraars is dit een originele manier om hoog in te zetten op spektakel en plezier. Wij dagen uw creativiteit uit!
Qua smaakbeleving, toe aan een verassend nieuw avontuur? Ontdek de mogelijkheden!