Als je aan insecten denkt, denk je waarschijnlijk niet dat dat past bij je restaurant of webshop. Waarom eigenlijk niet? Het is een veelzijdig product, het is hip en het zit boordevol gezonde voedingswaarden. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten, ijzer en koolhydraten. DeliBugs snapt heus wel dat er twijfel is bij jou als ondernemer en bij de consument over insecten op je bord, maar je kunt er zoveel leuks mee doen! Verwerk het bijvoorbeeld in een dessert. Of gebruik het als vervanger voor de borrelnootjes. Experimenteer, innoveer en durf.

DeliBugs werkt graag samen met bijvoorbeeld restaurants, webshops & delicatessenzaken om het beste uit de producten te halen. Niet alleen in het belang van de ondernemer, maar ook in het belang van haar gasten en klanten. Oké, in het belang van de ondernemer bieden wij interessante prijzen aan bij het inkopen via onze webshop boven de 1 kilo. Prima deal, toch?

Heb je ons product al geprobeerd? Ben je enthousiast en wil je onze producten graag gebruiken in je restaurant of verkopen in jouw shop? Stuur dan een mail naar info@delibugs.nl.